StokerCloud på eget domæne

28/11-2011

Når man benytter StokerCloud til at vise sit fyr online, så er det via pillefyr.nordjysk-bioenergi.dk. Dvs. adressen er noget i stil med http://pillefyr.nordjysk-bioenergi.dk/dev/jensa.html, hvor jensa skiftes ud med dit brugernavn. Det er dog muligt at benytte sit eget domæne istedet, og det er faktisk ret nemt.

StokerCloud via egen server

StokerCloud via egen server

Det fungerer ikke som når man uploader med FTP til sin egen server, det hele er stadig placeret på pillefyr.nordjysk-bioenergi.dk men man tilgår alle data via sit eget domæne, og man kan ikke se at det kommer fra et andet sted.

Du kan se et eksempel på det her: Eksempel på StokerCloud side, som vises fra eget domæne

For at komme igang skal du følge disse trin:

  • Find din adresse frem, det kan f.eks. være http://pillefyr.nordjysk-bioenergi.dk/dev/jensa.html hvor jensa er udskiftet med dit brugernavn.
  • Lav en tekstfil med din ynglingseditor f.eks. notepad med følgende indhold:

<html>
<frameset rows="100%">
  <frameset cols="100%">
    <frame src="http://pillefyr.nordjysk-bioenergi.dk/dev/jensa.html" frameborder="0" scrolling="no">
  </frameset>
</frameset>
</html>

  • Skift jensa ud med dit brugernavn i linket (src=), gem filen og kald den index.html
  • Find oplysningerne til dit webhotel og upload filen index.html til et sted på dit webhotel. Lav f.eks. en mappe der hedder pillefyr og placer filen deri. Du kan også sætte den i roden, men pas på du ikke overskriver andre filer.
  • Hvis din side f.eks. hedder www.minside.dk og du har lagt den i mappen pillefyr, så vil du nu kunne se dit fyr på adressen www.minside.dk/pillefyr

Du kan også bare kopiere siden fra http://stokerkontrol.dk/pillefyr ved at højreklikke på den og vælge gem som. Men du skal huske at redigere den, så det er dit eget brugernavn før du uploader den til din egen server.

 

 

 

Comments are closed.