Guide til at sende en log fra StokerKontrol

22/11-2011

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at kigge nærmere på, hvad der sker og hvorfor det sker. Det er muligt at sende en meget detaljeret oversigt fra StokerKontrol som beskriver i meget detaljerede detaljer, hvad programmet har foretaget sig og hvad den har udvekslet med pillefyret. Det er ikke noget man selv kan få ret meget ud af at læse, men her hos Stokersoft kan vi se rigtig meget ud af disse logfiler.

Oftest er det ikke nødvendigt at sende logfiler, kig evt. i vores Ofte stillede spørgsmål først, eller kig nærmere på Stokerforum, hvor der ofte også er meget hjælp at hente. Men nogle gange kan det være praktisk, og så kan du følge denne guide.

Aktiver avanceret logging

For at aktivere denne funktion skal Avanceret logging aktiveres. Start din StokerKontrol op og tryk på den 3. øverste blå knap yderst til venstre, så kommer du til skærmen Log.

Avanceret logging i StokerKontrol

Avanceret logging i StokerKontrol

Som vist på skærmbilledet sætter du et hak i feltet Aktiver avanceret logging fra dette øjeblik gemmer StokerKontrol ekstra meget data om, hvad den foretager sig og hvornår.

Send loggen til Stokersoft

Det er let at sende loggen afsted til Stokersoft. Du skal blot vælge Idag under Send til Stokersoft så sendes logfilen for en aktuelle dag automatisk afsted. Når den er sendt, så send en mail til info@stokerkontrol.dk med dit serienummer og problemets art, så kan vi tage et kig på det.

Bemærk at den fejl eller uhensigtsmæssighed man forsøger at udbedre skal være indtrådt efter der er sat et hak i Aktiver anvanceret logging, det nytter altså ikke at aktivere det efter man har set en fejl, så er det nødvendigt at fremprovokere fejlen påny. Ligeledes er det ofte en god ide at lukke StokerKontrol og starte den igen, da der så opsamles en masse opstartsinformationer, som kan være nyttige i fejlfindingen.

Det er også muligt blot at åbne loggen ved at vælge Vis avanceret log man kan så klippe loggen ind i en mail e.l. men den kan være ret stor, så det er nemmere at sende den fra programmet.

Categories: Problemløsning, StokerKontrol Tags:
Comments are closed.